Massage

Massage brengt je lichaam en geest in balans. Een massage zorgt voor een goede doorbloeding en soepele spieren en kan helpen bij stress, zorgen of vermoeidheid. Of je nu klachten hebt of gewoon wilt ontspannen, een massage is een weldaad voor ieder mens. Ik geef de volgende massages:


Sporttherapie

Sporttherapie is een vorm van massagetherapie voor sporters van alle niveaus. Van beginner tot topsporter, amateur tot professioneel.
Met sporttherapie help ik je (sport)blessures of langdurige (chronische) klachten verbeteren of herstellen, door middel van onder andere (bindweefsel) massage, triggerpoint- en mobilisatietechnieken.


Sportmassage

Sportmassage kan zowel voor als na het sporten. Voor het sporten zorgt een massage voor een goede doorbloeding van de spieren en bereidt deze voor op de prestatie die komen gaat.

Na het sporten zorgt een massage voor het afvoeren van afvalstoffen en het weer soepel maken van de spieren. Een massage zorgt voor minder spierpijn, geeft verlichting en bespoedigt het herstel zodat je zonder pijn of vermoeidheid je kunt voorbereiden op een volgende prestatie.

Ook als je geen sporter bent kan ik je van dienst zijn bij een stijve nek, schouder, pijnlijke rug of gewoon als ontspanning.


Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in je lichaam en geest, zodat je lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.
Het is een massage van het hele lichaam waarbij je huid en je spieren ontspannen door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de functie en de stofwisseling van de spieren.


Stoelmassage

Rini bezig met stoel massage

Stoelmassage is een drukpuntmassage van nek, schouders, armen, handen en rug. Je wordt behandeld op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. De massage vindt plaats door de kleren heen: je hoeft je dus niet uit te kleden.